Anasayfa » Başakşehir Living Lab Yatırım Odaklı Hızlandırma Programı’na seçilen 12 girişim

Başakşehir Living Lab Yatırım Odaklı Hızlandırma Programı’na seçilen 12 girişim

Yazar GirişimUP

In4startups ve Başakşehir Belediyesi Başakşehir Living Lab kuluçka merkezi tarafından yürütülen, şirketleşmiş ve fatura kesmiş girişimlere, yurtiçi ve yurtdışından yatırım imkanı sağlayan Hızlandırma Programı’nın bu yılki katılımcılarını duyurdu.

in4startups, yatırım hedefleyen ve sektör bağımsız olarak ülke içerisinden ve özellikle anadoluda yerleşik girişimleri desteklemek amacıyla başlattığı Yatırım Odaklı Hızlandırma Programı‘nın bu yılki katılımcılarını duyurdu. Başakşehir Living Lab Kuluçka Merkezi desteğiyle düzenlenen program, yenilikçi fikirleri ve sürdürülebilir iş modellerini, yatırım turlarına hazırlamak ve yatırım sürecini hızlandırarak girişimleri yatırımcıların karşısına hazır bir şekilde  sunmayı amaçlıyor.

Program için şirketleşme, ciro, müşteri edinimi, sürdürülebilirlik potansiyeli, yenilikçilik düzeyi ve ölçeklenebilirlik gibi kriterler göz önünde bulundurularak 12 girişim seçildi.

Programa seçilen girişimler, in4startups ve partnerleri tarafından sunulan kapsamlı mentorluk, eğitim ve network oluşturma imkanlarının yanı sıra, girişim analizi, yatırıma hazırlık analizi, değerleme, kitle fonlamaya hazırlık analizi, global pazarlara uygunluk raporu gibi fırsatlara da sahip olacak. Ayrıca, programı başarıyla tamamlayan girişimcilerin, Gelecek Vadeden Girişimler yarışmasına  ve  4 Aralık’taki Startup Yatırım Zirvesi etkinliğine katılma fırsatı elde edeceklerini de ekleyelim.

in4startups Yatırım Odaklı Hızlandırma Programı’na Seçilen Girişimler

İnvosan: Mali müşavirlerin yaşadığı en büyük problemlerden birisi olan el ile fatura girme ve muhasebeleştirme işlemlerini, yapay zeka ve makine öğrenmesi modelleri çözümleri ile ortadan kaldırıyor.

Kiraala: Bireysel kullanıcıların ve işletmelerin birçok kategoriden ürünü, istedikleri zaman, fiyat ve koşullarda diğer kullanıcılara kiralamalarına olanak sağlayan döngüsel ekonomi platformu ve kiralama pazaryeridir.

Merlyn: Ankara Merkezli girişim, paylaşım ekonomisine yönelik L-7 sınıf elektrikli mikroaraçlar geliştirmekte ve bu araçlarla bireysel araç sahipliğine alternatif olacak yenilikçi car-as-a-service iş modeli sunuyor.

Cherry Mic: Niğde merkezli girişim, sürdürülebilir tarım hedefinde ilaçlama ihtiyacını ortadan kaldıran toprak ve bitki verimi artıran mikrobiyal gübre üretiyor.

Meta-tıp:
Kadavra maliyeti ve ulaşım derdi olmadan cerrahi simülasyon sayesinde organlara ulaşılabilir bir laboratuvar hizmeti sunuyor.

3D Pro Terapi: Ankara merkezli girişim; Yapay Zeka Destekli Fizyoterapi desteği sunuyor. Öğrenciler ve Araştırmacılar organ sistemlerini gerçek hâlleriyle, simülasyonlara bağlı gerçek görünüm gerçek boyut ve şekliyle deneyimleyebiliyorlar.

Szone:
Müşterilerine mobil uygulaması üzerinden kolay, hızlı ve avantajlı mobil alışveriş deneyimi sunan otomatik perakende satış teknolojisi ve mobil alışveriş platformudur.

MirManage:
Ölçek ve sektör fark etmeksizin üretim yapan tüm işletmelere, üretimdeki verimliliği arttırmak amacıyla, tak-çalıştır görüntü işleme destekli yapan endüstriyel veri toplama üniteleri ve yapay zeka destekli karar destek sistemi üretiyor.

EAI Wisdom: No-code platformu ile firmaların iş süreçlerini otomatikleştirmesine, kendi yapay zeka uygulamalarını oluşturmasına ve çalışanlarıyla paylaşarak verimliliği artırmasına olanak sağlayan bir yapay zeka çözümüdür.

Atık Nakit: Teknoloji ve veri odaklı sürdürülebilir bir sistem kuruyorlar. Bu sayede geri dönüşüm, çöp toplama ve kent temizliği operasyonlarında dijitalleşmeyi sağlayarak akıllı şehirler ve sürdürülebilirlik hareketine katkıda bulunuyor.

Glorvia: Gaziantep merkezli girişim; kullanıcıların onlara özel üretilecek olan elbisesini tasarlamalarına olanak sağlayan platformdur.

EASmart: Yerli ve milli imkanlar ile akıllı kepenk ve akıllı kumanda üretiyor. Tüm marka ve modelleri akıllandırabiliyorlar. Kumandayla kullanılan kepenk, bariyer, perde, dış kapı vb. ürünlerin sinyallerini kopyalayıp akıllıya çeviriyor ve mobil uygulamadan kontrolünü sağlıyor.

İlginizi Çekebilir